Restaurant Bandak står i en historisk særstilling og beskrives som en av hotellets viktigste severdigheter. Restauranten er bevart i original stand og bør oppleves når du besøker oss. Vår ambisjon er å skape en unik kulinarisk opplevelse i vår ærverdige restaurant. På samme måte som prominente og adelige besøkte hotellet og nøt god mat sent på 1800-tallet, ønsker vi å gi dagens gjester muligheten til å oppleve det samme.I tråd med hotellets historie og originalitet er menykomposisjonene påvirket av dette. Vårt kokketeam jobber kontinuerlig med å forene inspirasjon fra det elegante og sofistikerte franske kjøkken, med ferske, sesongbaserte norske råvarene. Mye høstes selv fra vår egen kjøkkenhage, mens annet får vi fra lokale produsenter.
Restauranten dekkes opp i klassisk stil med hvite duker og levende lys, og våre servitører har hvite hansker og tversoversløyfe. Restauranten har kleskode hver kveld, hvor vi ønsker at våre gjester bekler seg pent (bukse, skjorte, dressjakke o.l.). Det er mulig å låne dressjakke på hotellet.
Nåværende menyer finner dere lenger ned på siden her. Vi anbefaler å bestille vinpakkene vi nøye har valgt ut som passende mot menyene.
- For overnattende gjester anbefaler vi å reservere bord på forhånd. Gjør gjerne dette i tilknytning til hotellreservasjonen.
- For gjester uten overnatting slipper vi et lite utvalg bord hver kveld. Ta gjerne kontakt direkte for å undersøke kapasitet: [email protected] // +47 35 07 90 00.
- Vi forbeholder oss retten til å bestemme evt. justere klokkeslett for bordsetning for å garantere best opplevelse for alle hotellets gjester.
- Endringer i menysammensetning vil forekomme basert på sesong og vi tar forbehold om endringer i menyen.
Velkommen til en minneverdig kulinarisk helaften i vår unike Restaurant Bandak!
Årets julemenyer